Simulacije razgovora za posao sa predstavnicima 30 kompanija

Autor:

Vesti

01.02.2019

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 150 mladih imaće jedinstvenu priliku da se upozna sa celokupnim procesom intervjua za posao ili nađe prvo zaposlenje 22. februara na HR konferenciji "Originalni razgovori", koju organizuju magazin Original i Fondacija Novak Đoković.

RepublikaFoto: Promo foto
Originalni razgovori

Kako napisati dobar CV i motivaciono pismo i šta je važno istaći tokom razgovora za željenu poziciju, kandidatima će približiti HR menadžeri iz vodećih kompanija iz zemlje i regiona. Prijave su otvorene na sajtu originalmagazin.com i trajaće do popunjavanja mesta.

U okviru oglasa za traženu poziciju, svaka kompanija će naglasiti za kojim poslovnim profilima ima potrebu i šta od kvalifikacija je potrebno da ispunjava. Simulacija intervjua na konferenciji sastojaće se iz stručne analize nastupa učesnika, ali i konkretnih saveta HR stručnjaka o tome kako da usavrše svoje profesionalne veštine. 

Drugi po redu Originalni razgovori namenjeni su mladim ljudima između 22 i 30 godina, studentima završnih i master studija i onima koji prave prve korake u profesionalnoj karijeri, sa željom da ojačaju svoje veštine tokom razgovora za posao. Tokom prethodne konferencije neki od učesnika su dobili i prvo zaposlenje.

Kompanije čiji će HR menadžeri intervjuisati prijavljene kandidate su: Direct media, Pepsico, Vojvođanska banka, SBB, Adecco, Adacta, Nelt, Hilton, Ringier, British American Tobacco, Deloitte, Delta Holding, Medigroup, Nortal, Coca Cola, Crowne Plaza, Ringier, Sitel, Unicef, L'oreal, eFront, Continental, Grundfos, Vega It, Vivify Ideas, kao i mnoge druge. Učesnici Originalnih razgovora ući će u bazu kandidata za zaposlenje svih 30 kompanija koje učestvuju na konferenciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mrs Haley

02.02.2019 08:06

Trebate li hitno platiti zajam za otplatu dugova ili vam je potreban zajam za poboljšanje poslovanja? Vi ste odbijeni od banaka i drugih financijskih institucija? nemojte više tražiti jer smo tu da sve vaše financijske probleme učinimo stvarima prošlosti. Posuđujemo sredstva od 5.000 do 20.000.000,00 dolara za razdoblje otplate od 1 do 30 godina po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij kako bih vas obavijestio da pružamo pouzdanu i korisnu pomoć i da ćemo biti spremni ponuditi zajam. Kontaktirajte nas danas putem e-maila na: haleyturnerloans@gmail.com s dolje navedenim informacijama. NAZIV: ZEMLJA: BROJ TELEFONA: IZNOS KREDITA: TRAJANJE KREDITA: Hvala, gospođo Haley