Bizarna scena u Studentskom gradu: Gola studentkinja prizivala đavola, intervenisala i policija

Autor: mediji, Republika

Vesti

31.01.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U studentskom domu "Studentski grad" na Novom Beogradu dogodio se nesvakidašnji i krajnje čudan incident, koji je preplašio mlade ljude koji u ovom domu borave.

RepublikaFoto: google.com/maps/prinscreen
Studentski dom "Studentski grad"

Naime, priča koja se već nekoliko dana prepričava među studentima tiče se devojke koja se navodno u toku noći molila đavolu u svojoj sobi, potpuno naga.

Prema rečima studenata, devojka je razbacala sve po sobi i tako probudila i cimerku, koja se uplašila i istrčala napolje.

- Niko ne zna šta se tačno dogodilo. Po domu se priča da se molila đavolu i da je bila skroz gola. Dolazila je i policija, svi smo ih videli. Policajaci su razgovarali s devojkom koja je bila u sobi kad je njena cimerka izvodila te rituale ili kako god da ih nazovemo - pričaju studenti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Inače, beogradski mediji objavili su i snimak na kom se čuje kako se pomenuta devojka moli. Na snimku se takođe vide pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su te večeri intervenisali na poziv zaposlenih.

Iz studentskog doma nisu želeli ništa da komentarišu za medije i odgovore na naša pitanja u vezi ovog incidenta, koji je studente istovremeno uplašio i zbunio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading