(VIDEO) "AUTOBUS SMRTI" NAS NIJE NAUČIO PAMETI: Pogledajte šta vozači rade na pružnom prelazu u Donjem Međurovu!

Autor: Republika

Vesti

29.01.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija koja se dogodila u Donjem Međurovu kod Niša ostavila je u neverici celu Srbiju. Tada je živote izgubilo pet ljudi, a među njima je bilo i dvoje tinejdžera. Nakon saobraćajke kakva se ne pamti, meštani sela gde se nalazi pružni prelaz zahtevali su postavljanje rampe i ona je ubrzo postavljena. Međutim, iako je tada konstatovano da nije moralo nešto tako strašno da se desi pa da se prelaz obezbedi, sada se može reći da ni "autobus smrti" nije bio dovoljno ozbiljna opomena pojedinim vozačima!

Ono što se vidi na snimku koji je objavljen na kanalu Infrastruktura železnice Srbije je zaista neverovatno posle svega što se upravo na tom mestu desilo.

Snimak prikazuje kako automobil prelazi preko pruge u trenutku dok se rampa spušta!

Inače, Železnica Srbije i ranije obelodanila snimke sa pružnih prelaza širom Srbije koji su prikazali koliko smo nepažljivi u saobraćaju i koliko ne cenimo život, a ništa manje ni koliko se bahato ponašamo prema imovini tog preduzeća. Ovaj poslednji snimak, ipak, ima posebnu težinu jer je nastao na jednoj od najvećih crnih tačaka u našoj zemlji, na mestu koje će ostati upamćeno po stravičnoj nesreći.

Nakon ovih video snimaka, ostaje nam samo da se zapitamo - šta još treba da se desi pa da se naučimo pameti?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading