TV N1 predstava: "Naručena narikača" sudija Majić i "kaubojka Minja“, kao "lakirani filadendron"!?

Autor: embargo.rs, Republika

Vesti

15.01.2019

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće? Da li je samo u zemlji Srbiji moguće da sudija Apelacionog suda izađe javno pred TV kamerama kaubojske postaje Si-En-Ena u Srbiji, zvane N1 i krene da „pljuje po sopstvenom pravosudnom sistemu, da osuđuje i presuđuje i određuje šta su nadležnosti predsednika Srbije“, a da ga, pri tome ni jednoga trenutka, voditeljka „kaubojka“ ne priupita, kako on može da priča o nečijim nadležnostima, kada on čini gore stvari? Sudija Majić je dao sebi za pravo, da komentariše izmene krivičnog zakona Republike Srbije, da određuje šta i o čemu može javno da govori predsednik Srbije, a pri tome sam gazi sve kodekse sudijske funkcije – radeći upravo ono zašta optužuje druge: glumi tužioca, vrhovnog sudiju i političara!?! I to sve čini čovek koji je karijeru pravosudnog funkcionera počeo šurovanjem sa komšijom ministrom pravde, preko plota svoje vikendice na Avali, pre toga žestoko se ulagujući sinu nekog ranijeg ministra pravde iz redova JUL-a….

Foto: printscreen/N1
Sudija Majić

To je ta moralna i pravna gromada odevena u najskuplja odela,  „od sudijske plate“, podsećajući na onu vranjansku izreku da izgleda  „ ko kuče u čakšire“, ali koje  trči po anglosaksonskim seminarima, kružocima i zabavama po ambasadama u Beogradu u kojima „ne zatvara usta, sipajući  laži o sosptvenom zemlji, političko-pravnom uređenju i posebno olajavajući koliko god može predsednika Aleksandra Vučića“!?

Nadamo se da nam na ovim  „lascivnim“ komentarima neće zameriti sudija Apelacionog suda u Beogradu, bivši sudija,   kadar „jula“ iz devedesetih, Stojkovićev predsednik bivšeg Prvog osnovnog suda…. Jer, ovom čoveku, sudiji, blogeru, novinaru, komentatoru, CEPRIS-u gitaristi i po malo pevaču ( po zapadnim ambasadama!?)  – očigledno niko ništa ne može!? Njega ne može niko  ograničiti da se bavi samo onim zašta su ga izabrali poslanici Skupštine Srbije – suđenjem!  Čak ni njegov neposredni satrešina – predsednik Apelacionog suda… Njemu ništa ne može ni Vrhovni savet sudstva, jer je Majić četovođa američko-engleskog Udruženja zvanog CEPRIS za pritisak na srpsko pravosuđe, u kome sede sudije i poput tomahavka razaraju srpsko pravosudno tkivo  podvodeći ga samo  interesima svojih nalogodavaca…

A, šta tek reći za „nesretnu voditeljku-spikerku“, koju su ubedili da je novinar i urednik. „Kaubojka Minja“ je oplemenila svoju mržnju i aroganciju prema srpskom predsedniku i svemu što ova država radi za dobrobit naroda… Njoj smeta, što predsednik Srbije daje puni doprinos otvaranju fabrika, gradnji vrtića, mostova, autoputeva…

Ovaj „ lakirani filadendron“ misli da je pametan, kada nevešto i neprimereno  citira Dostojevskog, bacajući pod noge lik i delo  jednog od najvećih umetnika ljudskog roda!? Bolje bi joj priličila uloga „prerijskog kojota“, da kao vrla „kaubojka“ citira Džona Vejna dok ubija Indijance!? Jer, filozofija njenih gazda, nalogodavaca i mentora je ostala ista: „ Samo mrtav Indijanac je dobar Indijanac“….

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading