TOPAO PONEDELJAK: Ujutru kiša, kasnije preokret!

Autor: Tanjug

Vesti

14.01.2019

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, na severu i zapadu ujutru sa kišom.

RepublikaFoto: pixabay.com

U centralnim krajevima sa mešovitim padavinama (kišom i snegom), a na jugu veći deo dana sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je RHMZ.

U centralnim i istočnim krajevima u jutarnjim satima kiša će se ponegde lediti na tlu. U severnim i zapadnim krajevima doći će do otapanja snežnog pokrivača, a u planinskim predelima usled jakog vetra pojava vejavice i snežnih nanosa. Pre podne na severu, a tokom dana, uveče i noću i u ostalim krajevima očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje. Duvaće umeren, povremeno jak, severozapadni vetar. Najniža temperatura u većini mesta biće od 0 do 4, na istoku i jugu od -8 do -4, a najviša dnevna 1 do 8 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, ujutru i pre podne sa kišom, zatim prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Tokom dana dalje topljenje snežnog pokrivača. Najniža temperatura biće od 0 do 4, najviša dnevna oko 8 stepeni Celzijusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading