LEDENO JUTRO: Temperatura do minus 12

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

12.01.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji ujutru umeren, ponegde i jak mraz, magla ili niska oblačnost. U Banatu i u centralnim predelima biće i jak mraz, sa temperaturama od -12 do - 5 stepeni, upozorio je RHMZ.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Naoblačenje koje će pre podne zahvatiti severne, posle podne proširiće se i na ostale predele, samo će tokom prepodneva u centralnoj i južnoj Srbiji biti umereno oblačno sa sunčanim periodima. Provejavanje slabog snega očekuje se na severu zemlje.

Vetar slab do umeren jugozapadni, uveče u skretanju na zapadni. Jutarnja temperatura od -12 do -5, najviša dnevna od -3 na jugu do 3 stepena na severu.

U Beogradu ujutru umeren, na širem području grada i jak mraz, od -10 do -5 stepeni. Tokom dana umereno i potpuno oblačno i malo toplije. Vetar slab do umeren jugozapadni, uveče u skretanju na zapadni. Najviša temperatura biće oko 2 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 19. janaura, očekuje se da će od nedelje biti toplije.

U nedelju umereno do potpuno oblačno i u većini mesta suvo. Tokom noći ka ponedeljku i u ponedeljak oblačno, na severu sa kišom, u centralnim predelima sa mešovitim padavinama (kiša i sneg), dok će na jugu i u brdsko-planinskim predelima padati sneg.

U utorak će biti promenljivo oblačno, na severu suvo sa sunčanim periodima, u ostalim predelima mestimično sa slabim snegom. U sredu i četvrtak suvo sa dužim sunčanim periodima i toplije. U petak se očekuje novo naoblačenje sa kišom, koja će u subotu preći u sneg.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading