Ako ste krenuli u ovom pravcu Srbije, spremite se na "čekić" od 3 sata!

Autor: Republika

Vesti

11.01.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na gotovo svim putevima u Srbiji sem autoputeva i puteva na krajnjem severu Vojvodine gde kolovozi mokri i vozače očekuju zimski uslovi vožnje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

U nižim predelima na putevima koji spadaju u prvi prioritet čišćenja kolovoza snega ima do 5 cm i to je, kažu u AMS S, na teritoriji zapadne, jugozapadne, istočne i jugoistočne Srbije. 

Najviše snegam inače, palo je u regionima Nove Varoši, Prijepolja, Novog Pazara, Sjenice, Tutina i Ivanjice, zbog čega je na ovim putevima odvijanje saobraćaja i najteže. Zbog lošeg vremena iz AMS S savetuju vozačima da ne kreću na put bez dobrih zimskih guma i kompletne zimske gumama i kompletnom opreme. Na informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a tako je i na graničnim prelazima za putnička vozila. Teretna vozila takođe prelaze bez dužeg zadržavanja izuzev na graničnom prelazu Kelebnija, gde se o čeka oko tri sata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading