Vozači, dobro pazite! Zbog snega i leda vreba ogromna OPASNOST!

Autor: Republika

Vesti

10.01.2019

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneg koji trenutno pada gotovo širom Srbije usporava saobraćaj ovog popodneva, a na putevima gde nema padavina magla dodatno otežava vožnju, saopštio je AMSS.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Vozačima savetuju da budu strpljivi, da drže veće odstojanje od vozila, ne ulaze u rizična preticanja i obilaženja kolona, jer ovakve vremenske prilike dovode i do proklizavanja i izletanja vozila, a samim tim česte su i saobraćajne nezgode i zastoji na putevima.

Podseća se i na upozorenje RHMZ da se u većem delu Srbije (osim na severu) očekuju obilnije snežne padavine i značajno povećanje visine snežnog pokrivača, od 10 do 20 cm, a u planinskim predelima i stvaranje snežnih nanosa. Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije nema dužih zadržavanja na našim graničnim prelazima. Zadržavanja ima za teretna motorna vozila i to na izlazu iz zemlje na GP Kelebija oko tri sata a na GP Horogš oko sat i po.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading