Ministar Stefanović čeka drugo dete: Imam tremu, u februaru stiže beba!

Autor: Republika

Vesti

06.01.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije Nebojša Stefanović očekuje svoje drugo dete, i to u februaru, a priznaje i da je to "jedina stvar u životu zbog koje ima tremu".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nebojša Stefanović sa suprugom Anom

- Zvuči smešno što mi muškarci imamo tremu, jer je žana ta koja se muči, nosi dete devet meseci, ona treba da rodi, ali tako je. I naravno, iako čekam drugo dete, ne mogu da se ne zapitam da li ću biti dobar otac, da li ću moći da odgovorim tom izazovu - kaže Stefanović za jedan beogradski list.

Navodi i da zbog posla ima veoma malo vremena za porodicu, ali i da je imao "određene dileme i pitao sam se da li je trenutak za drugo dete, jer smatram da je nepošteno da žena bude nosilac svih aktivnosti, a da se ja lagodno izvučem".

- Da budem "supertata" koji je tu nekoliko sati dnevno i poneki dan vikendom. Ali, kada me je supruga uverilla da to želi, i kada je Nina (ćerka) rekla "a, zašto svi u vrtiću imaju brata ili sestru, samo ja nemam", bilo mi je jasno da je supruga u pravu - naveo je on.

Kazao je i da će smišljanje imena biti zajednički poduhvat sa suprugom, da već imaju dva ili tri koja su u užem krugu, ali da njegova ćerka na umu ima samo jedno koje se i njemu sviđa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading