(VIDEO) Harmonikaš iz okoline Obrenovca preko Fejbuka našao ljubav u Brazilu: Iz sela Dren otišao u Belo Horizonte, a onda su mu priredili odbor za doček

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

03.01.2019

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlatko Jovičić iz obrenovačkog sela Dren putem društvene mreže Fejsbuk pronašao je ljubav svog života, ni manje ni više nego u Brazilu! A kada ljubav iza tastature procveta, onda naš Jovanča "sedne na avion" i sleti u Belo Horizonte, a na aerodromu cela familija sa mladine strane, pišu "Lokalne novine".

U Drenu kažu, u šali, za ovog vrsnog harmonikaša da ne zna ni do Bariča da ode sam i da od stranih reči zna samo da kaže "Gut, gut".

"Google Translate" je čudo i eto našeg Jovanče-Vlaćka u zemlji sambe, fudbala i lepih žena, prenosi obrenovački portal.

Neki od komentara u Drenu kažu i to da će Vlaćko zauvek ostati u Brazilu samo ako tamo pronađe srpsku kafanu i harmoniku.

A njima onda ostaje samo to da po svom Jovanči nazovu jednu od ulica u Drenu, ako ne i onu glavnu koja prolazi kroz celo selo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading