Stiže nam TEŽAK MINUS: Srbiju će okovati sneg praćen vetrom i kišom!

Autor: Republika

Vesti

01.01.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se sutra očekuje umereno i potpuno oblačno i vetrovito, mestimično s kišom i snegom, uz umeren i jak severozapadni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ). Najniža temperatura od -5 do dva stepena, najviša od dva do sedam.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ilustracija

U Beogradu takođe oblačno i vetrovito, povremeno sa slabom kišom, a ujutro i tokom naredne noći i sa slabim snegom, uz umeren i jak severozapadni vetar. 

Najniža temperatura oko jedan, najviša četiri stepena. Narednih dana u zemlji se očekuje pretežno oblačno i hladno, u četvrtak i vetrovito sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom. Mestimično sneg i stvaranje manjeg snežnog pokrivača, u planinskim predelima povremeno vejavica (sneg i jak vetar), uz povećanje visine snežnog pokrivača. 

U ponedeljak slabljenje i prestanak snega, a od utorka uglavnom suvo, piše informer. U većini mesta ledeni dani, ujutro umeren, ponegde i jak mraz, a najviša temperatura ispod nula stepeni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading