Počeo STRAVIČAN PAKAO na granicama Srbije! Ako izlazite iz zemlje doslovno ste "nadrljali"!

Autor: Republika

Vesti

31.12.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjeg dana tekuće godine saobraćaj se na srpskim putevima odvija umerenim intenzitetom, a velike kolone vozila mogu se očekivati na putničkim terminalima graničnih prelaza Batrovci i Horgoš, navode iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

RepublikaFoto: Republika.rs
Ilustracija

Trenutno je na većini graničnih prelaza naše države zadržavanje za putnička vozila do sat vremena, dok je vreme čekanja na prelaz nešto duže u Batrovcima, na ulazu u Srbiju i Horgošu, u smeru izlaza iz Srbije.

Međutim, najduže zadržavanje vozila danas se očekuje na Gradini E-80, na prelazu iz Bugarske u Srbiju, iako trenutno na tom prelazu nema zadržavanja, ali je zato na Horgošu, izlaz ka Mađarskoj već opterećen, gde se već formirala ogromna kolona vozila. Iz AMSS-a vozačima savetuju da rasterete vozila i da se naoružaju strpljenjem, ukoliko planiraju na duža putovanja.

Takođe, kako se očekuje promena vremenskih uslova i padavine u kasnijim satima, vozači bi trebalo da budu na oprezu i pažljivo voze. AMS S podseća i da od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica. Ipak se upozorava da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading