TREĆI SVETSKI RAT NA POMOLU: Ovo je prognoza astrologa i vidovnjaka za 2019. godinu

Autor:

Vesti

01.01.2019

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanredni parlamentarni izbori, nastavak kosovske krize, više investicija, dalji rast plata i penzija, ali i cena benzina samo su neki od događaja koji nas očekuju u 2019. Ovo za za Srpski telegraf otkriva astrolog Slobodan Vujović.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako ističe, planete će pred nas stavljati ozbiljne izazove, posebno Saturn i Pluton. Neki od najvećih događaja u istoriji poput oba svetska rata, velika ekonomska depresija 1929, rezolucija Informbiroa 1948, građanski rat na prostoru bivše Jugoslavije, napad u SAD 11. septembra desili su se kada su ove dve planete pravile loše aspekte na nebu. I tokom 2019. ove dve planete biće veoma blizu jedna drugoj i imaće najjači uticaj krajem marta i decembra.

RepublikaFoto: Public
Slobodan Vujović, astrolog

Prema knjizi Nostradamusa, pred nama je godina u kojoj se očekuje početak trećeg svetskog rata, koji će trajati skoro 30 godina. Ipak, prema njegovim predviđanjima, 2019. je i godina u kojoj će se svetske vođe ujediniti u borbi protiv klimatskih promena, a naučnici će izmisliti lek koji će nam omogućiti da živimo čak 200 godina.

VANREDNI IZBORI

Vujović ističe da će nam više nego ikad biti potrebna pomoć prijatelja. Komplikovani odnosi na Balkanu se zaoštravaju u skladu sa svetskim tokovima. Na političkom planu očekuje nas još jedan izborni ciklus na proleće, mada neće biti većih promena.

Najmalerozniji dani: 13. mart, 21. jul i 11. novembar

- Od 6. januara do 13. februara trpećemo pritisak Amerike i Zapada. Zbog njih će biti raspisan referendum i vanredni parlamentarni izbori. Jalova inicijativa opozicije za promenama neće doneti ništa novo osim prljave kampanje i međusobnih svađa. Vladajuća partija će ojačati svoju poziciju, ostaće ista koalicija, a neke opozicione partije će nestati. Posle toga će se pojaviti novi opozicioni blok, koji bi trebalo da bude mudriji i organizovaniji. I u vladi će biti neznatnih promena - ističe astrolog.

 

 

BORBA ZA TERITORIJU

Kosovo će i dalje biti u fokusu, a eskalacija se očekuje već u januaru. U igri će biti deo teritorije.

- Nove provokacije stižu krajem marta, sredinom juna i u oktobru. U pomoć će priteći osvedočeni prijatelji koji neće dozvoliti veće sukobe. Srbija je pod uplivom Škorpije, koji traži žrtvovanje, a Mars, planeta koja vlada mundanim horoskopom, ukazuje na to da žrtva neće biti mala. Ona se pre svega odnosi na deo teritorije i izbora - ili sever Kosova ili Preševska dolina - kaže on.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Burni dani za Vučića

Sudbina svake nacije zavisi od vođe naroda, a Vujović u horoskopu predsednika Srbije vidi burne dane.

- Najveći izazov biće pokušaj izdaje jednog bliskog saradnika. Međutim, to ga neće destabilizovati, naprotiv, ojačaće ga. Vladajuća partija doživeće neznatne kadrovske promene, rukovodeći menadžment partije će se znatno podmladiti - kaže on.

U sferi ekonomije nominalne plate i penzije lagano rastu, ali to neće umnogome uticati na kupovnu moć građana. Nacionalna valuta u jednom trenutku će biti na ozbiljnom testu.

- Energenti, gas, benzin i struja ponovo će poskupeti. Rast se očekuje u IT industriji, građevinarstvu i turizmu. Sve više će se investirati i graditi po Srbiji, a samim tim turistička ponuda biće bogatija - zaključuje Vujović, čije detaljne prognoze možete da pročitate na sajtu www.astroshop.rs.

Foto: Starsport

Tarot: Đoković nastavlja uspon

Karte poručuju da nam stiže hladna zima i da moramo ostati hladne glave, kaže tarot tumač Zorica Matijević.

- Januar i februar biće veoma hladni, stiže nam neka specifična zima. Zveckanje oružjem potrajaće do marta i moramo da se nekako uzdržimo kako ne bi došlo do haosa. Ova godina će biti do 30 odsto bolja od 2018. kada govorimo o finansijskom stanju, privredi i uopšteno narodu i njegovom zadovoljstvu. Što se tiče Kosova, tu će doći do razgraničenja, samo je pitanje dana i sata. Đoković nastavlja uspon - kaže Matijevićeva.

 

 

Šta čeka svet u 2019?

Vremenske nepogode

Već oko 6. ili 21. januara možemo očekivati vesti o razornom zemljotresu, vulkanu ili cunamiju. Sledeći nezgodan period za elementarne nepogode je oko 27. marta, 10. juna, 2. i 16. jula, 28. oktobra i 27. decembra.

Kriza u svetu

Analiza astroloških karata svetskih sila predviđa zaoštravanje odnosa Istoka i Zapada. Dok se prvi ujedinjuje i napreduje, drugog čeka ekonomska kriza i međudržavne razmirice.

Baba Vanga: Atentat na Putina

Čuvena bugarska proročica za 2019. predvidela je atentat na Putina, dok će Donald Tramp oboleti od čudne bolesti i postepeno će gubiti sluh. Kako je napisala, svetska ekonomska kriza će biti jača od 2008, dok će cunami razoriti dobar deo Azije, a veliki meteorit pogodiće Rusiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading