Srpska Žandarmerija garant bezbednosti svakog građanina Srbije tokom prazničnih manifestacija

Autor: Republika

Vesti

27.12.2018

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović istakao je, prilikom obilaska pripadnika Žandarmerije, da je ta jedinica uvek spremna da zaštiti Republiku Srbiju i svakog njenog građanina.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ministar Stefanović s pripadnicima Žandarmerije

- Pripadnici Žandarmerije angažuju se ukoliko Srbija treba da se zaštiti od terorizma i ekstremizma, ali i kada treba da štiti svoje građane od svih potencijalnih opasnosti, kao i u očuvanju javnog reda i mira - rekao je Stefanović nakon obilaska beogradskog odreda Žandarmerije. 

Ministar je ukazao da će pripadnici Žandarmerije biti angažovani i tokom novogodišnjih praznika na obezbeđivanju manifestacija koje će biti održane u različitim delovima Srbije, kako bi se građanima obezbedila potpuna sigurnost. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

- Važno mi je da su ovi ljudi dobro opremljeni i obučeni. Uložili smo sredstva u nova vozila i opremu, ali želim da razgovaram sa njima šta još možemo da im pružimo da bi još kvalitetnije i efikasnije obavljali svoje zadatke - rekao je Stefanović i dodao da će se kao ministar unutrašnjih poslova truditi da im obezbedi još bolju opremu. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

Ministar policije je istakao izuzetnu posvećenost pripadnika Žandarmerije i ukazao da za to svi moraju da imaju poštovanja. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

- Ovo su momci koji nikad ne odbijaju zadatke, koji su uvek spremni da za svoju zemlju i narod idu na najteža mesta i koji su tu da bi štitili svakog čoveka naše Srbije - rekao je Stefanović. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Natalija Filipovic

27.12.2018 12:55

Када неко зна да му се пружа поверење и да се улаже у њега, онда ће и он ефикасније и са већом вољом обављати свој посао и служити Србији. Поштујмо они који рескирају своје животе да би нас заштитили, и војску и полицију.

Ana

27.12.2018 12:55

Gradjani su sigurni uz zandarmeriju 24/7/365!

Mirko

27.12.2018 12:57

Želimo da naši Srbi na Kosovu novogodišnje i božićne praznike provedu u miru i blagostanju.

Milana

27.12.2018 12:58

Momci, svaka cast i hvala sto svakodnevno stitite nas narod!