Bahati hrvatski biznismen koji je divljao po autoputu, bio u vezi sa ovom starletom

Autor: Republika

Vesti

20.12.2018

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Zovko, bahati hrvatski biznismen, koji je nedavno priveden zbog vožnje od 245 km/h po zavejanom auto-putu, poznat je i po tome da je ljubitelj starleta, pevačica i manekenki, te su ga ljudi često mogli videti u društvu ovakvih devojaka.

RepublikaFoto: twitter.com/Akta.ba
Marinko Zovko

U moru mnogih devojaka Marinko se svojevrememo zabavljao sa starletom Aneli Ahmić, koja se oprobala i kao pevačica. Ona nosi etiketu "najpoznatiji silikoni u BiH", a njenim provokativnim fotografijama preplavljenje su društvene mreže.

On je 2015. godine provodio vreme sa ovom atraktivnom Dubrovčankom po raznim lokalima u Dubrovniku, gde je pravio, prema pisanju hrvatskih medija, velike račune i ostavljao iste takve bakšiše. Kako se pisalo, on je upravo zbog ove atraktivne devojke kupio vilu sa bazenom u Dubrovniku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#snjeznaidila ?

A post shared by Aneli (@aneli_hancy) on Dec 10, 2018 at 2:42pm PST

Društvo im je tada pravila modna dizajnerka Sita Ahmić, Anelina sestra, koja se 2016. godine okušala u srpskom rijaliti programu "Parovi". U ovom rijalitiju pravila je razne skandale, često se svađala sa Ružicom Veljković, koju je čak i pljuvala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#galntno❤️☺️

A post shared by Aneli (@aneli_hancy) on Dec 15, 2018 at 9:16am PST

Ovaj bahati biznismen uhvaćen je kod Sremske Mitrovice i kom je određen pritvor od 30 dana moraće da plati kaznu od 120.000 dinara, a biće mu oduzeta i dozvola na devet meseci, ali samo na teritoriji Srbije. Kako pišu hrvatski i bosanski mediji Marinko je povezivan i sa mnogim pevačicama, a među prijateljima na društvenim mrežama ima i zvezdu "Granda" Dragicu Zlatić.

Dragica je jedna od srpskih lepotica u čijim nastupima je uživao kontroverzni Zovko. Pevačica otkriva da su se upoznali u jednom klubu u Hrvatskoj, a opisuje ga kao dobrog momka koji ostavlja odličan bakšiš. Međutim, Dragica kaže da njihov odnos nije bio intiman.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading