Ivana Vučićević u Kontraviziji: Đilas neka objasni odakle mu 500 miliona evra, a propali narkoman se možda prema svojoj majci ophodi ovako!

Autor: Republika

Vesti

15.12.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka televizije "Studio B" i novinarka Ivana Vučićević stala je u odbranu svoje koleginice Barbare Životić koja je izveštavala sa protesta opozicije zbog čega je izvrnuta medijskom linču. Vučićevićeva je ovoga puta gostovala u emisiji "Kontravizija" Lava Grigorija Pajkića koja će biti emitovana u nedelju na televiziji "Pink" u 19.15 časova, gde je objasnila u čemu je zapravo problem i zbog čega je njena mlada kolegincia doživela ovakav medijski linč.

RepublikaFoto: Promo foto
Vučićevićeva i Pajkić

Voditelj Lav Pajkić svoju gošću najpre je pitao da objasni kako je došlo do situacije u kojoj je Barabara Životić postala medijska žrtva opozicije i glumca Sergeja Trifunovića koji je mladu novinarku vređao na društvenoj mreži:

 

- Meni je žao što Barbara nije ovde, ali iz opravdanih razloga nije mogla da dođe. Bilo je neophodno da napravi predah od svega jer takav medijski linč i takvu vrstu nasilja, verbalne pretnje da neko može da vas prebije, ubije.. Ja to za ovoliko godina karijere nisam videla. Ona je žena, ona je nečija ćerka, nečija sestra. Zamislite da vašu sestru neko na taj način etiketira? I svi ti ljudi koji su to pokrenuli i izazvali takvu agresiju prema jednom izveštaju i jednoj televiziji, iza toga se krije nešto više. Koliko god oni loše komentarisali „Studio B", očigledno ga i te kako dobro gledaju - izjavila je Vučićevićeva koja je dodala da se i dalje ne zna kako je Dragan Đilas zaradio 500 miliona evra.

 

 

 

- Dragan J. Vučićević je bio gost te večeri kada je Barbara izveštavala sa ulice i komentarisala neke stvari, i tu smo izneli niz stvari vezanih za Đilasa. I za uopšte Šolak, Đilas i celu tu hobotnicu o kojoj se priča.. I postoje istraživanja i novinari su napravili jedno sveobuhvatno istaživanje kako je Đilas kao tajkun došao do svojih 500 miliona evra. I više, ko zna. A onda kada imate ovog takozvanog glumca, koji ne samo da je propali glumac već i propali narkoman... Kada nemate lepo vaspitanje i kada vas nisu vaspitali kako da se ophodite prema damama... Ja sada ne znam, možda on tako naziva svoju majku. Ja sada ne želim da izgovaram tu reč koju je on upotrebio - kazala je Ivana. 

 

 

Šta je još direktorka televizije "Studio B" kazala o ovom slučaju, gledaoci "Kontravizije" imaće priliku da pogledaju u nedelju od 19.15 časova na televiziji "Pink".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading