Nova s*ks afera trese Rumu: Posle skandala sa sveštenikom, isplivale fotografije gole doktorke

Autor: mediji, Republika

Vesti

14.12.2018

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruma se još nije oporavila od seks snimka popa sa ljubavnicom, a već je trese novi porno skandal! Naime, na društvenim mrežama pojavila se potpuno gola fotka jedne poznate doktorke u Rumi. Za sada nije poznato kako je dospela u javnost, ali jedno je sigurno, u Rumi svi bruje o nestašnim fotkama!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Video sam fotogrfiju, već par dana kruži gradom. Očigledno da se doktorka previše zanela jer je možemo videti kako se na ne baš uobičajan način samozadovoljava na slici. Dve priče kruže gradom, prema jednoj doktorka je sama greškom okačila na Instagram stori, a prema drugoj u pitanju je osveta prevarene žena koja je poput priče sa popom spornu fotografiju našla kod muža u telefonu. Ne znam šta se dešava u ovom našem malom gradu, dve seks afere za samo dva dana - ispričao je za beogradske medije meštanin koji je želeo da ostane anoniman.

 

 

Podsetimo, samo dan ranije, pravoslavni jerej iz Rume, inače suprug i otac maloletnog deteta, našao se u centru skandala kada se ovim gradićem proširio snimak njegovog seksa sa ljubavnicom!

Da stvar bude još bizarnija, upravo je dete pronašlo snimak kod oca u telefonu.

- Sve je počelo tako što je popovo dete gledalo telefon oca i odjednom naleteo na ovaj snimak. Odmah ga je pokazao majci koja nije mogla da veruje svojim očima. Ne zna se da li je više šokirao sam video supruga ili to što je upravo njihovo dete to gledalo - naveo je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading