MALI LJUDI, VELIKO SRCE: Vrtić "Vivak" sa Voždovca prikuplja sredstva za NURDOR!

Autor: Republika

Vesti

12.12.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatna predškolska ustanova "Vivak" sa Voždovca postoji 16 godina, a već sedmu godinu organizuje novogodišnju humanitarnu prodajnu izlozbu. Ove godine na Savetu roditelja te ustanove, održanog 21. novembra, odlučeno je da prikupljena sredstva od prodaje dečijih radova, uputimo NURDOR-u (Nacionalnom udruženje roditelja dece obolele od raka).

RepublikaFoto: Promo foto
Jedna od prethodnih humanitarnih akcija

Humanitarna akcija pod nazivom "BAZAR PAZAR", biće održana u Kombank dvorani, Dečanska 14, u holu dvorane, 22. decembra 2018. godine u 11 časova.

Deca te ustanove, kao i slučajni prolaznici, dolaze i kupuju sa svojim roditeljima novogodišnje ukrase koje su pravili sa vaspitačima i roditeljima na radionicama u vrtiću tokom decembra. Prikupljen novac broji Savet roditelja, kuća se izveštaj i potom se uplaćuje na racun  udruženja NURDOR. 

Molimo Vas da ispratite ovu humanitarnu akciju dece kako bi se prikupilo što više novca. 

RepublikaFoto: Promo foto
Humanost na delu

Podsećanja radi, ovaj vrtić već je imao organizovao slične akcije, poput one kada su devetogodišnjoj devojčici Maši Artiko prikupljali pomoć za lečenje tumora na bubregu, dok je "Bazar pazar" organizovan i ranije, a uvek sa ciljem da se prikupi novac za bolesnu decu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading