Besplatne psihološke radionice u Rakovici

Autor: Republika

Vesti

11.12.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rakovici se održavaju radionice iz ciklusa "Zamke roditeljstva". Čitav ciklus obuhvata četiri radionice sa temama koje se bave unapređenjem odnosa roditelja i deteta. Radionice pod pokroviteljstvom Gradske opštine Rakovica organizuje Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica u prostorijama Centra (ul. Miška Kranjca 7).

Foto: Republika

Radionice vodi doktor Nataša Simić, psiholog, naučni saradnik na Institutu za psihologiju u Beogradu. Sve radionice iz ovog ciklusa su BESPLATNE, a namenjene su stanovnicima Rakovice različitih uzrasta koji imaju bar jedno dete (bez obzira na uzrast) ili očekuju dete, a koji su zainteresovani za unapređivanje veština roditeljstva. 

Ciklus "Zamke roditeljstva" sastoji se od četiri radionice. Sutra (sreda 12. decembar od 19 časova) planirana je radionica pod nazivom "Da li je batina iz raja izašla?", u okviru koje će se raspravljati o kažnjavanju kao vaspitnom metodu. U sredu 17. decembra od 19 časova planirano je održavanje radionice pod nazivom "Kako raste pamet?", koja će se baviti podsticajem intelektualnog razvoja dece. 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za ove besplatne radionice putem elektronske pošte na imejl adresu kcrakovica.novak@gmail.com i kcrakovica@gmail.com, ili putem telefona 011/3582-493.

U sredu 26. decembra, takođe od 19 časova, planirana je radionica pod nazivom "Kako da razgovarate sa decom da bi ona razgovarala sa vama?", koja se bavi veštinom komunikacije i upravljanjem emocijama. Prva radionica pod nazivom "Ako pojedeš grašak dobićeš čokoladu", koja se bavi nagrađivanjem kao vaspitnim metodom, održana je prošle srede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading