Humanost na delu: Miodrag Kostić obradovao štićenike SOS Dečijeg sela

Autor: Republika

Vesti

10.12.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret praznicima, Miodrag Kostić, predsednik MK Group, posetio je sve štićenike SOS Dečijeg sela u Kraljevu i tradicionalno, šestu godinu za redom, uručio im novogodišnje poklone. Tom prilikom poželeo im je dobro zdravlje i puno sreće, kao i da vredno rade na ostvarivanju svojih želja.

RepublikaFoto: Republika
Miodrag Kostić Kole

 - Drago mi je što sam i ove godine u Kraljevu u SOS Dečijem selu. Kompanija MK Group punih 6 godina misli o potrebama ove dece. Novogodišnji pokloni su samo jedan od načina da ih obradujemo. Svakako ih željno iščekujemo na tradicionalnom zimovanju koje MK Group organizuje za njih na Kopaoniku - istakao je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

- Iskoristila bih ovu priliku da se zahvalim gospodinu Kostiću i kompaniji MK Group što godinama pomažu mlade bez roditeljskog staranja, i tako pružaju podršku našim naporima da ovim mladim ljudima obezbedimo dom pun ljubavi ”, izjavila je Vesna Mraković, Nacionalna direktorka Fondacije SOS Dečija sela Srbija. - Zahvaljujući boravku u Kući za mlade pri SOS Dečjem selu u Kraljevu pripremili smo se za samostalni studentski život. Naučili smo da raspolažemo svojim vremenom i novcem, kao i kako da budemo odgovorni - navela je Viktorija Demše koja u Zajednici mladih boravi od 2016. godine. Kompanija MK Group donirala je 220.000 EUR za izgradnju Kuće za mlade pri SOS Dečijem selu u Kraljevu, čime je omogućila humanije uslove za odrastanje tinejdžera. Do sada je u Kući stasalo 50 mladih bez roditeljskog staranja, dok trenutno u njoj boravi 12 srednjoškolaca i 11 studenata. U znak zahvalnosti za dugogodišnju podršku i doprinos, međunarodna organizacija SOS Dečije selo, 2015. godine dodelila je bedž časti Miodragu Kostiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading