Hotel Putnik, po meri pravog putnika

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

03.12.2018

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U godini u kojoj slavi 6 decenija postojanja, hotel Putnik ponovo je otvorio vrata, 1. decembru 2018, potpuno renoviran, kategorisan sa 4. zvezdice, i spreman da postane nova omiljena destinacija za sve istinske ljubitelje planine.

Foto: Promo foto

Hotel su svečano otvorili ministar turizma, trgovine I telekomunikacija Rasim Ljajić, vlasnik hotela Živorad Jovanović I direktor Milosav Dunjić.

RepublikaFoto: Promo foto

Ministar Ljajić, kao i mnogobrojnih gosti, nije krio oduševljenje novim izgledom i uslugom  renoviranog objekta. Ministar je naglasio da je tokom detinjstva često boravio u hotelu Putnik, te je samim tim dodatno zadovoljan njegovom ponovnom aktivacijom.

RepublikaFoto: Promo foto

Istakao je planove, koje ministarstvo i Skijališta Srbije, planiraju da ostvare u narednom period, kako bi Kopaonik rame uz rame mogao da parira svim svetskim skijalištim centrima.

RepublikaFoto: Promo foto

Hotel raspolaže sa 116  smeštajnih jedinica, wellness&spa centrom, teretanom, dečjom igraonicom I svim pratećim programom, kako bi vaš odmor bio što udobniji i aktivniji.

RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading