(FOTO) NA BEOGRADSKOM SAJMU OTVOREN STAR LEND: Zabava na 5.200 kvadrata!

Autor:

Vesti

29.11.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letenje avionom, vožnja rolerkosterima, borba Betmena sa neprijateljima, igraonice nalik gradovima i još stotine drugih neverovatnih igara na 5.200 kvadrata u tek otvorenom zabavnom parku Star lend na Beogradskom sajmu! U neverovatne avanture, u šta su se uverili i reporteri Srpskog telegrafa, mogu se upustiti svi, bez obzira na godine.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
50 dinara košta jedan žeton

Najveći zabavni park te vrste na Balkanu, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, smešten je u tri hale, 7, 8 i 9, i podeljen po uzrastu. U hali 9 najmlađi posetioci zakoračiće u svet bajki, zamkova i dvoraca, ali i uživati na plaži od kvarcnog peska. Tu je i igraonica u koju staje jedan pravi grad, gde glavnu reč vode mališani koji svojim automobilima "krstare gradskim ulicama".

Mašine koje vode u virtuelni svet samo su za one koji imaju jak želudac. Automobil sa šest sedišta koji za tili čas "vozi" u horor film, ubacuje u avion ili na rolerkoster preporučujemo samo hrabrima.

- Bili smo u "hororu", odlično je, osećaj je kao da se zaista nalazite tamo, ali nisam siguran da bi svako mogao da izdrži tu tematiku dva minuta - kaže jedan hrabri tinejdžer.

Za one koji bi da izbace energiju i izvešte svoju ruku, tu je pucanje u četvoro. Samo pazite koga birate za neprijatelja, jer je našu ekipu dotukla armija vanzemaljaca.

A ukoliko ste ljubitelj Betmena, sigurno nećete odoleti brzoj vožnji u betmobilu i obračunu sa njegovim neprijateljima.

U zabavni park kineska kompanija "Imeks siti" uložila je oko tri miliona evra. Ulaz je besplatan, a jedan žeton za igru košta 50 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading