O njemu priča Prokuplje: Srednjoškolac postao heroj preko noći

Autor: S.R.

Vesti

29.11.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Ćurčić (17) iz Blaca koji je učenik prokupačke Tehničke škole "15. maj" pronašao je i vratio vlasniku mobilni telefon, koji je slučajno pronašao na ulici.

RepublikaFoto: S.R.
Predrag Ćurčić

U pitanju je nov samsung telefon, star svega tri meseca, kako je vlasnik kasnije rekao Ćurčiću, ali koji je tačno model, on ne zna, jer nikada nije imao telefon nove generacije.

Ono što je interesantno u ovoj priči je da je vlasnik u jednom trenutku skoro odustao od telefona.

- Kod kapije koja vodi u dvorište škole pronašao sam telefon. Video sam ga tako što je počeo da zvoni, u trenutku kada sam prolazio. Podigao sam ga sa zemlje i javio se. Sa druge strane žice čuo sam ženski glas i objasnio joj gde sam ga pronašao . Žena mi je rekla da je ona vlasnik i zamolila me da joj ga donesem. Rekao sam da mi počinje čas i da ću to nakon škole da uradim - kazao je Predrag.

Kako ne poznaje dobro Prokuplje on se malo bolje raspitao i posle škole odneo vlasniku telefon.

Ćurčić je iz radničke porodice i skromno živi.

- Moj telefon je star, ali zaista ni u jednom trenutku nisam pomislio da ga zadržim. Odmah sam se stavio u položaj valsnika, jer znam kako bi meni bilo da izgubim telefon i da mi ga pronalazač ne vrati- skromno dodaje ovaj mladić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading