Srbija među TOP DESTINACIJAMA u 2019.

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.11.2018

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je izabrana među 12 destinacija koje bi mogle da budu najzanimljivije za putovanja u 2019. godini, objavio je sajt Trevl leming (TravelLemming.com) koji se bavi malo poznatim i istraženim destinacijama u svetu.

RepublikaFoto: Public
Foto: Ilustracija

Lista je napravljena na osnovu predloga turističkih organizacija širom sveta, koje su predložile desetine nominacija, a zatim je panel najboljih svetskih turističkih blogera odabrao izabrane destinacije i za njih je glasalo više od 1,75 miliona ljudi na društvenim mrežama.

Na sajtu je navedeno za svaku zemlju zašto je izabrana, pa je tako Srbija izabrana kao jedno od najboljih turističkih odredišta u celoj Evropi.


- U Beogradu možete da iskusite ritam noćnog života na plutajućim noćnim klubovima, jednu od najlepših uličnih likovnih scena na svetu i šarmantan grad unutar tvrđave. Izvan glavnog grada naći ćete mirne reke koje vijugaju kroz bujne zelene doline, šarmantne gradove i sela puna istorije na svakom koraku. Najbolje od svega, položaj Srbije na jugu znači da se može posetiti u bilo koje doba godine - piše na sajtu.

Osim Srbije među 12 najinteresantnijih destinacija našla su se Farska ostrva, Slovenija u celini, Dolina Soče u Sloveniji, švedska Laponija, Kosta Brava u Španiji, Hvar u Hrvatskoj, Kijev, Brno u Češkoj, Lihtenštajn, Danska i Kent u Engleskoj.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading