MUP: Nema otmica devojčica ni u Elemiru, ni u Ečkoj! Lažne prijave stvaraju paniku!

Autor: Republika

Vesti

20.11.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da policiji nije prijavljen ni pokušaj otmice dve devojčice na području Elemira ni otmica devojčice na području Ečke, niti je evidentirano da se bilo šta slično dogodilo.

RepublikaFoto: youtube.com/MUP Republike Srbije
Foto: Ilustracija

Još jednom apelujemo na sve, naročito roditelje i nastavnike, da ne šire neproverene informacije koje dovode do uznemirenja javnosti, a pre svega same dece. Takođe, apelujemo na građane da svaki događaj ili saznanje prijave policiji koja u svim slučajevima postupa sa velikom pažnjom i odmah preduzima sve neophodne mere. 

Podsećanja radi, u prethodnim mesecima evidentirane su brojne prijave pokušaja otmice dece od strane ljudi sa belim "kombijem", koji mame decu slatkišima na teritoriji Subotice, Novog Pazara i više gradova širom Srbije. Temeljnim proverama u svim slučajevima je utvrđeno da su u pitanju bile lažne prijave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading