KATANAC NA NELEGALNO GRADILIŠTE NA ZVEZDARI: Inspekcija obustavila gradnju

Autor: Republika

Vesti

25.10.2018

17:25 >> 17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska građevinska inspekcija zabranila je nastavak gradnje objekta na Zvezdari u ulici Krivošijskoj ulici kod broja 20 i zatvorila gradilište, saznaje Republika.rs

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- Građevinski inspektor zabranio je dalje izvođenje radova jer na objektu nije bilo potrebne dokumentacije i gradilište nije obeleženo gradilišnom tablom. Zatečenom licu je ostavljen poziv da se vlasnik objekta javi u prostorije Sekreterijata za inspekcijske poslove - rekao je naš izvor iz gradskog Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Kako objašnjava naš sagovornik, Komunalna policija prethodno je uzela podatke od sedam zatečenih radnika na gradilištu.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Republika.rs, na gradilištu se pojavila i osoba koja nije želela da se predstavi, ali je primila telefonski poziv od Milana Bojića, za koga se tvrdi da je investitor objekta.

Naš sagovornik precizira da je Milanu Bojiću upućen poziv da se 26. oktobra u 9 časova javi Sekretarijatu za inspekcijske poslove.

Inače, kako su ranije preneli mediji, za ovaj nelegalni objekat nadležnim gradskim službama za nije podnet nikakav zahtev za legalizaciju, što znači da bi inspekcija mogla odmah da ovaj objekat sruši. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading