(HIT VIDEO) PA, MLADI, USPORITE MALO! Saobraćaj blokiran zbog JEDNOG DEKE koji kasni za trkačima!

Autor: Republika

Vesti

30.09.2018

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Beograda zatvoren je danas zbog polumaratona, a kako učesnici prođu kroz pojedini deo grada, tako policija privremeno otvori tu ulicu za saobraćaj. Međutim, jedna situacija zasmejala je sve Beograđane.

Foto: twitter.com/ajmeiQQ

Kad imaš pravi sportski duh, nije bitno koliko imaš godina, pa se stoga i jedan stariji gospodin odlučio za ušešće u trci, iako ne može da prati tempo većine trkača.

- I za kraj, apsolutni pobednik današnje polumaratona. Kralj kasni desetak minuta za ostatkom trke, ali zato je zbog njega i dalje blokiran grad i ima pratnju kao predsednik Amerike. Kralj - napisao je jedan korisnik Tvitera koji je okačio simpatičan snimak deke koji ne odustaje od trčanja u poznim godinama.

 

 

Njemu svaka čast, a građani, ili nek' se strpe i dive ovom čoveku koji je veći sportista od većine mladih, ili neka idu alternativnim ulicama. Nedelja je za odmor i uživanje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading