SREĆAN POČETAK SVAKOM ĐAKU PRVAKU

Autor:

Vesti

31.08.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru već tradicionalne akcije darivanja zemunskih đaka prvaka koju sprovodi Gradska opština Zemun predsednik Dejan Matić i njegovi saradnici obišli su zemunske škole i podelili prigodne poklone.

RepublikaFoto: Promo foto
Đaci prvaci spremni za školske obaveze

- Sprovodeći odgovornu politiku i vodeći računa o svakom našem sugrađaninu, posebno našim najmlađima, Gradska opština Zemun obezbedila je školske rančeve. Za blizu 1900 prvaka koji pohađaju 21 osnovnu školu obezbeđeni su crveni i plavi rančevi, koji sadrže majice, kape, pernice, komplete pribora za pisanje i crtanje, sveske, raspored časova, pohvalnice, vodiče za đaka prvaka kroz školu – "Prvarica" i članske karte za zemunski ogranak Biblioteke grada Beograda - rekao je Matić.

Foto: Promo foto
Sve što je potrebno za novi početak

Predsednik Matić je svim đacima prvacima i njihovim roditeljima i nastavnicima poručio: ”Mi smo tu za vas, da se zajedno radujemo vašim uspesima, da vas nagradimo i omogućimo vam da ispoljite svaku kreativnost. Znanje je kapital za ceo život, znanje otvara sva vrata, kao i lepa reč.

RepublikaFoto: Promo foto
Dejan Matić

Zato budite dobri drugovi, uvažavajte svoje nastavnike i budite ponos svojim roditeljima, bakama i dekama i Zemunu”.

RepublikaFoto: Promo foto

Zemun ima dugu tradiciju školstva. Gradska opština Zemun nastavlja da ulaže u infrastrukturu i obezbeđenje boljih uslova za školovanje, ali istovremeno brine o đacima od početka školovanja, prateći njihov razvoj i nagrađujući postignute rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading