Stiglo 5 ponuda za novogodišnju rasvetu: DEKORACIJA PLANIRANA NA 20 NOVIH LOKACIJA

Autor: Republika

Vesti

31.08.2018

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je stiglo pet ponuda za postavljanje dekorativne rasvete, istakavši da svi gradovi koji žive od turizma ulažu u dekorativnu rasvetu i da je gradska privreda prošle godine od turizma "zaradila oko 800 miliona evra", preneo je Beoinfo.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll

Vesić je za TV Studio B rekao je završena prva faza tendera za postavljanje dekorativne rasvete, da je javna nabavka vredna oko 300 miliona dinara, odnosno oko dva miliona evra i da će tokom sledeće nedelje gradska komisija odlučiti sa kojom će firmom biti sklopljen ugovor.

Podsetivši da su prošle godine bile okićene 54 zgrade i da su bili osvetljeni i spomenici kulture na javnim površinama, Vesić je rekao da je plan da ove godine novogodišnja rasveta bude postavljena na 20 novih lokacija.

Biće osvetljen Hram Svetog Save, Skadarlija, Slavija, Tašmajdan, Akademski park, Kalemegdan, Cvetni trg i Palata Albanija.

Kako je rekao, ove godine biće okićeni i centar u Mladenovcu, Obrenovcu, Barajevu, Surčinu, Grockoj, Sopotu i Lazarevcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading