VESIĆ NALOŽIO VANREDNE INSPEKCIJE PO GRADILIŠTIMA: Radovi na mestu gde je poginuo radnik izvode se uz sve dozvole

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.08.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Radovi na gradilištu na mestu stare američke ambasade u Ulici Kneza Miloša, gde je jutros jedan radnik podlegao od posledica povreda zadobijenih obrušavanjem jednog starog zida, izvode se uz sve neophodne dozvole", izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Goran Vesić na mestu nesreće

Vesić, koji je na lice mesta došao ubrzo nakon ovog incidenta, je rekao da je reč o gradilištu na kojem rade ozbiljni investetori i izvođači radova, a o tome kako je došlo do ove nesreći znaće se nakon uviđaja koji sprovodi istražni sudija.

- Žao mi je što se ovo desilo, ali takve se stvari, nažalost, dešavaju a na nama je samo da poštujemo sva pravila - rekao je Vesić i dodao da kada se ovakve stvari dešavaju na gradilištima gde su ispoštovane sve procedure, može se samo zamisliti šta može da se desi kada procedure nisu ispoštovane.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Gradilište gde je stradao radnik

Upitan o sudbini još jedne osobe koja je zatrpana na gradilištu, Vesić je rekao da ne zna i da nema zvaničnih informacija o tome.

Vanredne inspekcije po gradilištima u Beogradu

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić naložio je da sutra krenu vanredne inspekcije po svim gradilištima u Beogradu kako bi se utvrdilo da li rade po svim standardima i zakonskim procedurama koje moraju da poštuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Nina

29.08.2018 08:54

Vesiceva odluka je ispravna....

Laki

29.08.2018 08:55

Vesiceva odluka je potpuno ispravna....

balsa

29.08.2018 09:31

Inspekcijski nadzor je preko potreban u celoj Srbiji.

Jovan

29.08.2018 09:33

Tako i treba. Gradska vlast je vrlo ozbiljna, ozbiljno radi svoj posao i brine o sugradjanima, Zbog toga i ima tako veliku podrsku.