Počela podela paliluskih kartica, popusti do 50 odsto

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.08.2018

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić danas je u tržnom centru Špopi u Borči podelio prve Palilulske kartice, koje će moći da dobiju besplatno svi punoletni stanovnici te beogradske opštine i sa njima ostvare popuste i do 50 odsto.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Jovičić

To je prva kartica tog tipa na teritoriji Beograda.

U pitanju je personalizovana kartica koja omogućava građanima da ostvare popust za raznovrsnu robu ili usluge od pet do 50 odsto, u više od 100 prodajnih lanaca, preduzetničkih radnji, malih i srednjih preduzeća.

Jovičić je obišao promotivne štandove i tom prilikom rekao novinarima da će u narednom periodu biti još novih firmi sa kojima će biti sklopljeni ugovori za popuste.

- Ovo je prva kartica tog tipa u Beogradu. Grad je izradio seniorsku karticu za sve penzionere na teritoriji Beograda, a ovo je kartica za sve građane Palilule starosti od 18 godina, tako da svi mogu da je koriste. Pozivam sve opštine u Beogradu da podrže ovakav projekat i da i one naprave ovakvu karticu -  poručio je Jovičić.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Sjajna vest za penzionere

Kaže da ti popusti mogu da budu veoma značajni za građane sa nižim primanjima ili penzijama.

Popusti se odnose na raznu robu i usluge, od tehničkih pregleda gde je popust 20 do 30 odsto, do kozmetičnih salona, zdravstvenih usluga, restorana, fri šopova i slično.

Objasnio je da građani treba da dođu u uslužni centar opštine, bilo koji šalter ili uslužni centar na teritoriji Palilule, popune formular i da će odmah dobiti karticu.

- Želimo i na ovaj način da damo doprinos svim naporima i grada Beograda i Vlade Srbije i omogućimo građanima određene olakšice. Da pratimo politiku vlade i grada Beograda. Vidimo da se tendencija ekonomskog razvoja poboljšava iz dana u dan - naglasio je Jovičić.

Pozvao je sve građane Palilule da besplatno preuzmu karticu.

Tim povodom je Jovičić presekao tortu kojom su se poslužili građani koji su dobili prve kartice.

Jovičić je prvu karticu uručio devojčici Nini Jovanović, koja glasi na ime njenog oca Zorana.

Prilikom kupovine ili korišćenja usluga dovoljno je pre plaćanja pokazati Palilulsku karticu i po zahtevu i ličnu kartu da bi se ostvario popust.

Detaljnije informacije se mogu pronaći na sajtu opštine Palilula ili fejsbuk nalogu Palilule.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading