50.000 posetilaca Bir festa uživali uz besplatan prevoz zahvaljujući akciji "Društvo, ko vozi kući?"

Autor:

Vesti

22.08.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 50.000 posetilaca Bir festa u Beogradu iskoristilo je besplatan prevoz kroz tradicionalnu akciju "Društvo, ko vozi kući?".

RepublikaFoto: Promo foto
Društvo ko vozi kui?

I ove godine sprovedena je kampanija u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, beogradskim  Bir Fest-om, Gradskim saobraćajnim preduzećem Beograd (GSP) i Poslovnim udruženjem drumskog saobraćaja "Srbijatransport".

Osim organizovanog besplatnog gradskog prevoza u Beogradu, ovom akcijom je ljubiteljima piva i kvalitetne muzike iz Novog Sada, Kragujevca i Niša omogućeno da se besplatno i bezbedno prevezu do Beograda i vrate kući.

RepublikaFoto: Tanjug

Više od 520.000 ljudi, koliko je posetilo nedavno završeni beogradski Bir Fest, imalo je priliku da učestvuje u interesantnim i edukativnim aktivnostima na temu odgovorne konzumacije na #EnjoyResponsibly zoni u okviru festivala.

RepublikaFoto: Tanjug
Masa ljudi posetilo Bir Fest

Kompanija Hajneken Srbija je ovog leta posetiocima svih većih festivala omogućila odgovorno uživanje uz besplatan prevoz, a za šest godina, koliko se sprovodi kampanja "Društvo, ko vozi kući?", do sada je bezbedno prevezeno više od 300.000 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading