TRILATERALA U SARAJEVU: Radojičić sa gradonačelnicima Sarajeva i Zagreba

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

17.08.2018

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sarajevu će danas biti održan prvi trilateralni sastanak gradonačelnika Beograda, Zagreba i Sarajeva. Gradonačelnici Beograda dr Zoran Radojičić, Zagreba Milan Bandić i Sarajeva Abdulah Skaka, razgovaraće o unapređenju saradnje tri prestonice, najavlila je Gradska uprava.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Prema rečima gradonačelnika Radojičića, današnji sastanak u Sarajevu je izuzetno značajan za dalji razvoj saradnje.

- Raduje me prilika da razmenimo iskustva, unapredimo odnose, napravimo osnovu za još bolju saradnju, značajnu za naše gradove, i tako poboljšamo kvalitet života sugrađana u sve tri prestonice - rekao je Radojičić.

Trojica gradonačelnika razmeniće znanja i iskustva gradova u oblasti održivog lokalnog razvoja, razgovarati o mogućnostima kreiranja jedinstvene turističke ponude, ulozi glavnih gradova u procesu izgradnje trajnog mira, pomirenja i saradnje u regionu, kao i o intenziviranju međugradske i prekogranične saradnje kroz projekte EU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Mile

17.08.2018 08:15

Radojičić će sa svojim kolegama razgovarati o svim problemima i iskustvima pri rešavanju istih, o razvoju velikih gradova poput Beograda, Zagreba i Sarajeva, i o daljim susretima.

saSA

17.08.2018 08:24

Ocekuejmo dobre vesti sa sastanka i nove saradnje.

ana

17.08.2018 08:41

Nesumnjivo je da saradnja mora da postoji!

radule

17.08.2018 09:01

Ovaj susret ce dosta pomoci oko poboljsanja odnosa.