(FOTO) JAKO NEVREME RAZBUCALO BEOGRAD: Ovde je bilo najgore!

Autor: Republika

Vesti

14.08.2018

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako nevreme koje je protutnjalo Srbijom zahvatilo je i glavni grad oko 21 sat, a prema najavama meteorologa reč je o kratkotrajnoj kiši.

Najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda su se potvrdile pa je Beograd zahvatila mestimična kiša, praćena pojačanim severozapadnim vetrom i grmljavinom. U nekim delovima grada jak vetar pričinio je i materijalnu štetu.

Kako prenose korisnici društvene mreže Tviter, na Novom Beogradu je zbog jakog udara vetra oboreno stablo koje je palo na parkirani automobil. Ovaj slučaj je prijavljen "Beokom servisu".

Takođe, jedno stablo oboreno je i u Vojvođanskoj ulici u istom naselju, ali srećom ispod njega se nije nalazilo ništa.

Još jedan takav slučaj prijavljen je u naselju Rospi Ćuprija, gde je oboreno stablo blokiralo put ka Višnjici.

I ugostitelji iz centra grada su imali problema, jer im je vetar nosio stolove i stolice i obarao suncobrane, piše blic.rs.

Ovaj pljusak, kažu meteorolozi, potrajaće dva sata i sutra se očekuju niže temperature. Temperatura je već večeras, posle toplog i sunčanog dana, osetno pala, pa je zahladnelo za sedam, osam stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading