Radojičić uručio nagrade ĐACIMA GENERACIJE osnovnih i srednjih škola!

Autor: beograd.rs

Vesti

27.06.2018

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić uručio je danas nagrade đacima generacije osnovnih i srednjih škola za školsku 2017/2018. godinu na svečanom prijemu koji je, tim povodom, upriličen u Starom dvoru.

RepublikaFoto: www.beograd.rs

Dr Radojičić je poručio đacima da su oni ponos Beograda, te da je izuzetno važno što su napravili tako veliki rezultat.

- Znam koliko je to teško, znam koliko je teško izboriti se za svaku peticu, tako da sa moje strane imate veliki respekt. Želim vam da poklone iskoriste na pravi način i da vam oni omoguće da idete ka novim uspesima. Uspesi su važni, ali je takođe važno da budete srećni, zadovoljni i veseli i to vam iskreno želim. Ne treba da brinete zbog neke loše ocene, ona se popravi, a tako čovek biva sve jači - rekao je gradonačelnik i učenicima poželeo srećan put kroz život i uspeh u daljem školovanju.

RepublikaFoto: www.beograd.rs

Gradonačelnik je istakao da nije lako biti roditelj tako dobre dece i dodao da je to odgovornost, svakodnevni rad, razgovor i ulaganje. 

- To je investicija koja se ne može uporediti ni sa jednom drugom, svaki minut proveden sa decom je značajan i to je investicija u budućnost porodice ali i našeg grada. Hvala vam roditelji na tome što ste uspeli da usadite takav sistem vrednosti kod vaše dece da respektuju znanje i nauku. Ova vremena nisu laka i teško je uspostaviti sistem vrednosti i održati ga, a to je još jedan razlog za veliko poštovanje, na čemu vam svi moramo čestitati - naglasio je dr Radojičić.

RepublikaFoto: www.beograd.rs

Srednjoškolci su nagrađeni laptop računarima, učenici generacije osnovnih škola kompletima knjiga, a svi su od kompanije Politika A.D. dobili zbirku kovanica - Znamenite ličnosti Srbije.

Događaju su prisustvovali i sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak, podsekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Igor Raičević, članovi Gradskog veća Elena Bilić, Fadilj Eminović i Filip Marijanović, kao i predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Waffenruhe

28.06.2018 14:35

Lep gest!

Waffenruhe

28.06.2018 14:36

Mladi su nasa buducnost, treba ulagati u njih!

Zoi

28.06.2018 15:42

Svaka cast!

Zoi

28.06.2018 15:45

Samo napred!