Radojičić položio kamen temeljac za NOVO KRILO Doma zdravlja u Obrenovcu!

Autor: beograd.rs

Vesti

25.06.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić, pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković i predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković položili su danas kamen temeljac za izgradnju novog krila Doma zdravlja u ovoj beogradskoj opštini. Događaju su prisustvovali sekretar Sekretarijata za investicije Luka Petrović, vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Obrenovac Bojan Pešić, kao i direktor EPS-a Milorad Grčić.

RepublikaFoto: beograd.rs

Gradonačelnik Radojičić je istakao da je ovo njegova prva poseta jednoj gradskoj opštini i dodao da mu je drago što je u pitanju Obrenovac.

- Danas postavljamo kamen temeljac za novo krilo Doma zdravlja u Obrenovcu, opštine koja ima veliku perspektivu i koja će se sigurno dalje razvijati. Ne postoji ništa važnije od adekvatne zdravstvene zaštite za naše sugrađane. Svaki dinar koji uložimo u bolju organizaciju, kvalitetnije lečenje i bolje uslove rada kolega koje rade u Domu zdravlja, mnogostruko se vraća jer rezultira boljom zdravstvenom zaštitom naših sugrađana - kazao je dr Radojičić.

On je naglasio da su ovakve investicije potrebne Beogradu i da početak realizacije ovog posla predstavlja ispunjenje datih obećanja, kada su u pitanju veliki i važni projekti.

RepublikaFoto: beograd.rs

- Više puta sam istakao da ću tokom svog mandata nastojati da uradim stvari koje će svakodnevni život građana učiniti kvalitetnijim. Jedna od najvažnijih stvari za koje ću se boriti jeste ravnomeran razvoj svih beogradskih opština.  Moj današnji dolazak u Obrenovac je poruka da ću o tome dodatno voditi računa. Verujem da će posao biti završen u roku od devet meseci i da ćemo se po isteku tog roka ponovo ovde okupiti da proslavimo kraj radova - kazao je dr Radojičić.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković je istakao da je u Obrenovcu aktuelan veliki broj radova koji su mahom vezani za infrastrukturu i izgradnju novog mosta.

- Radi se i na izgradnji novih fabrika, ali sve to nema smisla ukoliko ne postoji kvalitetna zdravstvena zaštita. Kao predsednik opštine ponosan sam na činjenicu da je gradonačelnik svoje prvo veliko gradilište otvorio upravo u Obrenovcu. Siguran sam da nas u naredne četiri godine očekuje novi napredak Beograda i svih opština - kazao je Čučković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading