VESIĆ ISPUNIO OBEĆANJE: U putnu infrastrukturu Surčina uloženo 5.000.000 evra!

Autor: beograd.rs

Vesti

11.06.2018

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer, Goran Vesić rekao je na otvaranju manifestacije "Bojčinsko kulturno leto" u Surčinu, da je u poslednje četiri godine uloženo gotovo pet miliona evra u uređenje puteva na teritoriji opštine Surčin, da se to jasno vidi, te da je put Jakovo-Boljevci, obećanje iz 2015. godine, ubrzo i realizovano.

RepublikaFoto: beoinfo.rs

- Rešavanje problema puteva i ulica u Surčinu je za nas bilo važno. Surčin treba da se uređuje i mislim da svi građani vide da uspevamo da rašavamo probleme koji postoje - naglasio je Vesić.

On je čestitao organizatorima „Bojčinskog kulturnog leta“ i dodao da ne moraju sve manifestacije da se održavaju u centru grada.

Predsednik opštine Surčin Steva Šuša je takođe podsetio na obećanje Gorana Vesića, dato 2015. godine, u vezi sa rekonstrukcijom puteva u toj opštini.

- Želim posebno da zahvalim velikom prijatelju Surčina, Goranu Vesiću, čoveku koji je 2015. obećao početak rekonstrukcije naših puteva. Putevi su nam sada urađeni i da imamo najbolje puteve od svih prigradskih opština. On sve obeća i uradi i mnogo više od toga – rekao je Šuša i iskoristio priliku da zameniku gradonačelnika predoči još neke projekte koje je potrebno realizovati u ovoj opštini.

Kako je naveo na teritoriji opštine Surčin trenutno se radi rekonstrkcija i izgradnja tri doma kulture, u Boljevcima, Jakovu, a u zgradi opštine Sučin se gradi teatar.

- Kada ove radove privedemo kraju stvorićemo uslove za sve naše mlade generacije, naše talente, da imaju odgovarajući prostor gde će moći da vežbaju i izvode svoje programe – kazao je Šuša i izrazio nadu da će se ubrzo na kulturnoj sceni pojaviti i neki surčinski umetnik.

- Ovoga ne bi bilo da nismo iza svega imali gradsku vlast. Ovo je najočitiji primer politike koju je grad imao u smislu ravnomernog razvoja svih opština. Nakon toga bićemo rame uz rame sa svim centralnim gradskim opštinama. Nadam se da će novoizabrana gradska vlast nastaviti kontinuitet, potpomognuta mladim snagama sa novim idejama – zaključio je Šuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Andrej

11.06.2018 09:45

Mnogo je vazno da se ulaze, i drago mi je sto je ovo obecanje ispunjeno.

KALVARIJA

11.06.2018 12:33

@Andrej - odgovornost krasi ovu vlast i jako mi je drago sto je i ovo ispoštovano kako je obecano.

sasa

11.06.2018 09:55

Ulaganje u infrastrukturu je ulaganje u buducnost zemlje

GajbexG

11.06.2018 10:09

Gradska vlast dobro radi i ispunjava data obecanja.