"ONO ŠTO SMO OBEĆALI, TO I REŠAVAMO": Asfaltira se Miljakovac 3!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

10.06.2018

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i državni sekretar u MUP Milosav Miličković obišli su danas radove na asfaltiranju dela Ulice miljakovačke staze u naselju Miljakovac 3, koje izvodi JKP "Beograd-put".

RepublikaFoto: beograd.rs
Asfaltiranje dela ulice na Miljakovcu

Događaju su prisustvovali i direktor JKP "Beograd-put" Ivan Tejić, član Gradskog veća Filip Marijanović, predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić i narodni poslanik Dušica Stojković.

Vesić je rekao da je asfaltiranje Ulice miljakovačke staze bilo obećanje od pre nekolko meseci, koje je sada ispunjeno.

RepublikaFoto: beograd.rs

- Mi smo razgovarali sa građanima i saslušali njihove probleme, a upravo ovo je bio jedan od tih problema koje je trebalo rešiti. Ono što smo obećali to i rešavamo. Zahvaljujući opštini Rakovica i njihovom velikom angažovanju, ovo naselje je u poslednje četiri godine tretirano na dostojanstven način. Povezani su sa Jajincima, sa Resnikom, Sunčanim bregom, dobili su mini buseve 500 i 500l, uradili smo park. Uradili smo mnogo toga kako bi se kvalitet života ljudi u ovom delu grada poboljšao – istakao je Vesić i dodao da radnici "Beograd-puta" vredno rade i nedeljom.

Prema njegovim rečima, istovremeno se u opštini Rakovica radi i Ulica Veljka Ramadanovića na Vidikovcu, gde se asfaltira oko 700 metara. 

RepublikaFoto: beograd.rs

- Pokušavamo i uspevamo da rešimo osnovne probleme ljudi. Politika je dobra samo ako rešava probleme. Mi radimo i velike projekte, kao što je metro, izmeštanje Autobuske stanice, radimo i projekat kanalizacije, kojim će biti obuhvaćeno i naselje Miljakovac 3. Istovremeneo moramo da rešavamo, gledajući sa stanovišta grada sitne probleme, ali za ljude možda i najveće – naglasio je Vesić.

Nastavljamo sa našim projektima, dali smo oko 1.800 obećanja u prethodnom periodu širom Beograda, neveo je Vesić i dodao da se ispunjava obećanje, po obećanje, te da se sve to radi kako bi ovaj grad postao bolje mesto za život. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading