(VIDEO) JE L' VI TO MENI PRETITE? SKLONI SE, MORAĆU DA SE BRANIM! Nova frka u GSP autobusu kruži internetom

Autor: Republika

Vesti

05.06.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se snimak novog okršaja između putnika bez karte i kontrolora Bus plusa, koji je još jednom uzburkao strasti u Beogradu. Ovakve scene ne gledamo prvi put, ali pošto ih neko vreme nije bilo, snimak je još jednom uznemirio i podelio Beograđane.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Incident se očigledno dogodio ranije proletos pošto su putnici u autobusu odeveni za svežije vreme, a ove letnje vrućine traju gotovo čitav maj.

Do koškanja u gradskom autobusu na zasad nepoznatoj liniji došlo je pošto putnik nije imao kartu, a kontrolori su zaustavili autobus i tražili od njega da izađe napolje. On je to odbio tvrdeći da je "ovaj autobus davno plaćen i da je on tu kartu platio", te da će izaći kad mu to policija kaže, a ne kontrolor.

Sukob je podignut na tačku ključanja pošto je putnik telefonom snimao sve što se dešava istovremeno vičući na kontrolore: "Je l' vi to meni pretite? Sklonite se od mene biću primoran da se branim."

Onda su počeli da pominju i upotrebu borilačkih veština, a pošto je autobus stajao gotovo pola časa, ostali putnici su se razbesneli i unervozili jer su žurili na posao i u tom trenutku autobus se podelio - jedni su stali na stranu putnika, a drugi su mu govorili da ne zadržava autobus i da izađe jer će zbog njega dobiti otkaz pošto kasne na posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading