DANAS POČINJE PRIJAVLJIVANJE: Opština Zvezdara obezbeđuje penzionerima besplatno kupanje na bazenima!

Autor: beograd.rs

Vesti

05.06.2018

04:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska opština Zvezdara, u saradnji sa SC "Olimp – Zvezdara", obezbedila je za penzionere sa svoje teritorije besplatne personalizovane propusnice za kupališnu sezonu 2018. godine na bazenima "Olimp".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Personalizovana propusnica podrazumeva besplatan ulaz na bazene SC "Olimp – Zvezdara" za korisnika ove propusnice i troje dece uzrasta do 12 godina.

Zainteresovani penzioneri mogu da dođu u prostorije Gradske opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77 (prizemlje, šalter sala, šalteri 1 i 2) i prijave se za personalizovanu propusnicu.

Prijavljivanje počinje od utorka, 5. juna, u 9 sati i biće vršeno radnim danima od 9 do 14 časova. Prilikom prijavljivanja od dokumenata treba poneti ličnu kartu i ček od penzije na uvid. Moguće je samo lično prijavljivanje zbog obaveznog fotografisanja za personalizovanu propusnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading