(FOTO) SRUŠEN POZNATI STRAH OD "ČIKA POLICAJCA": Mališani ulepšali Dan policije!

Autor: Republika

Vesti

27.05.2018

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan policije obuhvatio je brojna dešavanja na više lokacija u gradu, a ono što je najlepši prizor sa ulica Beograda jesu mališani koji su imali priliku da se slikaju sa policajcima, ali i da aktivno učestvuju u radionicama edukativnog karaktera.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Najmlađi su uživali, a neki su i bili "policajci na jedan dan"

U Pionirskom parku, na Trgu Nikole Pašića i platou ispred Skupštine grada Beograda građani su imali priliku da se upoznaju sa veštinama policijskih službenika i opremom koju koriste u radu, a program je posebno bio prilagođen najmlađima koji su bili oduševljeni helikopterom postavljenim na Trgu Nikole Pašića.

Mališani su imali priliku da se slikaju sa policajcima, ali i sa maketom policajca, da boje i crtaju, na improvizovanom pešačkom prelazu uče kako da bezbedno prelaze ulicu, a u fontani na Trgu Nikole Pašića vatrogasci su decu uz upotrebu sigurnosnih prsluka i šlemova prevozili rafting čamcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading