(FOTO) Ovako je Nebojša Stefanović proslavio 1. maj!

Autor: Republika

Vesti

01.05.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji na izletištu na Avali brinu o bezbednosti i sigurnosti ljudi koji obeležavaju Prvi maj i tom prilikom svim građanima Republike Srbije čestitao je Međunarodni dan rada.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović uživa na Adi za 1. maj

- Svim građanima Republike Srbije čestitam Prvi maj. Ovo je praznik kada treba da se setimo svih onih koji su se izborili za prava radnika, ali i dan kada primerom treba da pokažemo da smo ozbiljni i odgovorni ljudi. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i danas su na terenu, rade kako bi osigurali bezbednost i bili tu ukoliko ljudima zatreba pomoć - istakao je Stefanović. 

Ministar je precizirao da su na izletištima angažovani pripadnici vatrogasno–spasilačkih brigada koji vode računa o tome da neka vatra slučajno ne uzrokuje požar.

- Pripadnici policije opšte nadležnosti danas će patrolirati na svim lokacijama u Srbiji na kojima se okuplja veći broj građana kako bi osigurali maskimalnu sigurnost i bezbednost - dodao je Stefanović. 

Prema  rečima ministra, doprinos bezbednosti pružiće i pripadnici interventne jedinice, Policijska brigada, saobraćajna policija i sve druge jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, a na izletištu na Avali angažovan je i policijski orkestar.  

Izjavu ministra Stefanovića i pokrivalice možete preuzeti sa FTP servera Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading