NA ADI ORGANIZOVANA ŽURKA ZA 1. MAJ!

Autor: Tanjug

Vesti

29.04.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodni praznik rada ove godine biće obeležen i na Adi Ciganliji, a za sve Beograđane i goste prestonice biće priređen celodnevni muzički program i piknik prostor predviđen za roštiljanje.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ada Ciganlija spremila muzički program za 1. maj

- Piknik prostor je najposećeniji deo Ade za vreme prvomajskih praznika, posebno jer se tu nalazi ozidani roštilj, a pripremanje roštilja predstavlja tradiciju obeležavanja tog praznika u Srbiji - kaže Maja Pavlović iz JP "Ada Ciganlija" za Tanjug.

Svi posetioci moći će da uživaju u nastupima rok bendova i domaćih di - džejeva od 9 do 19 sati, a prema rečima Pavlovićeve, program će biti potpuno besplatan.

- Preduzeće Ada Ciganlija moli sugrađane da ne koriste mesta koja nisu predviđena za paljenje vatre, već da roštilj pripremaju samo na mestima obeleženim i namenski određenim za to - poručila je Pavlović.

Takođe, iz preduzeća apeluju na građane da, pored uživanja u svim sadržajima, poštuju pravila ponašanja i otpad odlažu u kontenjerima, kako bi se očuvala zelena oaza jednog od najpoznatijih beogradskih odmarališta.

Pavlovićeva je napomenula i da ulazak u Savsko jezero nije preporučljiv, jer temperatura vode još uvek nije odgovarajuća za kupanje i da će svi koji odluče tako nešto to uraditi na sopstvenu odgovornost.

- Temperatura vode u jezeru još nije dostigla 22 stepena, dovoljnih i potrebnih za bezbedno kupanje, a što je još bitnije naše spasilačke službe i službe Hitne pomoći nisu još uvek na kupalištu, tako da ono još uvek nije bezbedno dok sezona zvanično ne počne - objasnila je Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading