"VELIKE DEMOKRATE" BI DA LAĐEVIĆU UKINU PRAVO NA RAD! Nakon skandala u Kosovskoj ulici, direktoru Srpskog telegrafa prete zabranom!

Autor:

Vesti

29.05.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sraman komentar na Radaru

"VELIKE DEMOKRATE" BI DA LAĐEVIĆU UKINU PRAVO NA RAD! Nakon skandala u Kosovskoj ulici, direktoru Srpskog telegrafa prete zabranom!

Foto: ST/P.Divac, Printscreen

Danas se u Kosovskoj ulici u Beogradu dogodio veliki skandal kada je Vuk Cvijić, novinar, prišao stolu za kojim su sedeli Milan Lađević, suvlasnik Medijske mreže, i njegov zamenik Boris Vuković. Cvijić je iznenada napao njega i Vukovića, pri čemu je situacija brzo eskalirala.

Povodom toga,  Milan Lađević i Boris Vuković su otišli u policijsku stanicu gde su dali izjavu, koju prenosimo u celosti. 

Foto: Privatna arhiva

Izjava Milana Lađevića nakon napada na njega i njegovu porodicu

- Ja sam izvršni direktor medijske mreže u čijem sastavu posluje dnevni list Srpski telegraf i portal Republika.rs. Danas sam se oko 13h, nalazio u kafiću Garden, koji se nalazi u Kosovskoj ulici i tu sam sedeo sa kolegom Vuković Borisom. U jednom momentu, stolu za kojim smo mi sedeli prišao je Vuk Cvijić, koga znam duže vreme jer je isto kolega novinar. Kada je prišao stolu, počeo je da provocira i da se cinično smeje, a za to vreme je stajao ispred mene. Pitao sam ga "da li te je sramota da pišeš onakve laži o meni", na šta mi je on odgovorio: "tek ću da pišem, imam svašta o tebi i tvojoj porodici". Tada sam ustao i rekao mu "slobodno piši šta imaš". Vuk je nastavio da provocira i psuje, nakon čega je iscenirao pad i rekao: "sad ćeš ti da vidiš, zapamtićeš me dobro". Moj kolega Boris i ja smo se vratili za naš sto, dovršili piće i otišli u redakciju, gde smo prijavili ceo događaj. Meni nije poznato zašto se Vuk na takav način ponaša prema meni, ranije sličnih nesuglasica nismo imali, a ja mislim da je ovo uradio samo da bi me isprovocirao - izjavio je Milan Lađević, dok je Vuković rekao sledeće: 

Foto: Privatna arhiva

Izjava Borisa Vukovića, koji je bio svedok skandaloznog ponašanja Vuka Cvijića

- Ja sam zamenik izvršnog direktora Medijske mreže, u čijem sastavu posluje dnevni list Srpski telegraf i portal Republika rs. Danas sam se oko 13h, nalazio u kafiću Garden, koji se nalazi u Kosovskoj ulici i tu sam sedeo sa mojim kolegom Lađević Milanom. U jednom momentu iz čista mira, stolu za kojim smo mi sedeli, prišao je Vuk Cvijić, mojeg znam iz medija. Isti je stajao iznad našeg stola, dok smo mi sedeli i sve vreme je provocirao, na šta mi nismo obratili pažnju, ali je on bio izuzetno neprijatan. U jednom trenutku je prišao mom kolegi Milanu, stao iznad njega i cinično se smejao. Milan ga je tada upitao zbog čega objavljuje neistine, kada je Vuk nastavio da prilazi Milanu, nakon čega je Milan ustao. Vuk je tada poičeo da preti Milanu, obraćuajući mu se rečima "Zapamtićeš me, tek ćemo da objavljujemo tekstove o tebi i tvojim bližnjima". Milan je sve vreme ćutao, a Vuk je nastavio da mu se unosi u facu, Milan je tada odgovorio "Piši šta hoćeš", nakon čega je Vuk iz čista mira seo na asfalt. Tada sam i ja ustao, prišao Vuku, a on je tada govorio"Sad ćeš ti da vidiš", nakon čega se udaljio desetak metara od nas i seo na neki kamen. Milan i ja smo se tada vratili za sto, seli smo da završimo piće, nakon čega smo se vratili u redakciju, gde je Milan prijavio ceo događaj - izjavio je u policijskoj stanici Boris Vuković. 

TRAŽE DA SE DIREKTORU MEDIJSKE MREŽE ZABRANI RAD

Nakon skandala u Kosovskoj ulici, na portalu Radar pojavio se komentar u kojem se preti direktoru medijske mreže "stavljanjem na stub srama", kao i zabrana rada u novinarstvu.

To su "velike demokrate" koji bi ukinule pravo na rad i slobodno izražavanje.

Foto: Printscreen

Komentar na Radaru, nakon vesti o skandalu

 

Lađeviću odmah, doživotno treba zabraniti rad u novinarstvu. Kazniti ga i staviti na stub srama!!!! - glasi komentar na spomenutom portalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading