DRVO PALO NA ŽENU U BEOGRADU! Zadobila povrede, na licu mesta i Hitna pomoć!

Autor:

Vesti

16.05.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio na okretnici autobusa 26.

DRVO PALO NA ŽENU U BEOGRADU! Zadobila povrede, na licu mesta i Hitna pomoć!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Jedna krošnja drveta obrušila se danas oko 12.30 na trotoar u zoni okretnice autobuske linije 26 u naselju Braće Jerković i povredila ženu, saznaje "Telegraf".

Interveniše ekipa Hitne pomoći.

Olujni vetar

Inače, pretpostavlja se da je drvo popustilo usled veoma jakih udara vetra koje je danas najavio RHMZ. On će nastaviti da duva i sutra.

Duvaće jak i olujni jugoistočni vetar (košava) sa najjačim udarima na jugu Banata (oko 28 m/s, odnosno 100 km/h), kaže se u upozorenju RHMZ. Slabljenje košave očekuje se u petak uveče i tokom noći ka suboti. Sutra će biti promenljivo oblačno i vetrovito vreme. Ujutro i pre podne na jugozapadu, jugu i istoku sa slabom kišom, a na severu sa sunčanim intervalima. Sutra posle podne u Vojvodini očekuju se lokalni pljuskovi sa gmrljavinom, dok će u ostatku zemlje pljuskovi biti izolovana pojava. Duvaće umeren vetar, u košavskom području jak i olujni, jugoistočni, na jugu Banata sa udarima orkanske jačine. Krajem dana i u toku noći vetar će biti u slabljenju. Na zapadu i jugozapadu vetar od sredine dana u skretanju na južni i jugozapadni.

Podsećamo, tridesetogodišnji muškarac starosti pao je sa drveta u beogradskom naselju Rakovica početkom maja, posle čega je s teškim povredama prevezen na reanimaciju.

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, muškarac je pao s drveta u 19.15 časova prethodne noći i prevezen je kolima hitne pomoći u Urgentni centar na reanimaciju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading