Zanimljivosti

NAJPOZNATIJA PLAVUŠA SE UDALA ZA MILIJARDERA, PA PROPALA: Potpuno se zapustila, a on čim je napunio 90 - zamenio ju je mlađim modelom

Evo šta se tu desilo.

13.05.2024 12:56

NAJPOZNATIJA PLAVUŠA SE UDALA ZA MILIJARDERA, PA PROPALA: Potpuno se zapustila, a on čim je napunio 90 - zamenio ju je mlađim modelom
Profimedia

Rođena 2. jula 1956. u Teksasu, Džeri Hol nije ni slutila da će postati jedna od najpoznatijih plavuša svih vremena. Sa samo 16 godina, napustila je domovinu da bi započela karijeru modela u Parizu, gde je ubrzo zarađivala hiljade dolara nedeljno.

Uspeh je doneo i burne romanse koje su obeležile njen ljubavni život. U sedamdesetim godinama prošlog veka, upoznala je Brajana Ferija, frontmena "Roxy Music", sa kojim je provela četiri godine. Nakon toga, započela je vezu sa slavnim muzičarem, Mikom Džegerom, iako je on tada bio u dugogodišnjem braku sa Bjankom Džeger. Mik je zbog Džeri ostavio Bjanku, a njihova afera trajala je godinu dana, tokom koje su zajedno imali četvoro dece, ali se nikada nisu venčali.

Njena karakteristična duga zlatna kosa i plave oči postavile su Džeri Hol kao ikonu stila i supermodela pre nego što je sam taj izraz postao uobičajen. Čak je osvojila i srce princa od Bruneja, koji joj je poklonio veliki buket cveća.

 

Uprkos njenoj neospornoj lepoti, Džeger je počeo da je vara. Glumica mu nije ostala dužna, pa je započela aferu sa Rupertom Merdokom početkom osamdesetih.

 

- Imala sam aferu sa Rupertom, ali Mik me je molio da mu se vratim. Mislila sam da će se to u jednom trenutku promeniti, ali nikada nije. Njegovi postupci sa drugim ženama bili su prilično gadni, ali to je jedino što mi je smetalo kod njega - rekla je ona u jednom od intervjua.

Džeri i Merdok su se venčali

Džeri i Merdok su se prvi put pojavili u javnosti kao par 2015. godine na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju u Londonu, gde su oduševili medije svojom srećom. Nakon brze i burne romanse, par se venčao 2016. u Spenser Hausu.

 

Džeri je uživala u braku sa svojim suprugom, milijarderom, i nakon venčanja mu je unela mir i balans u život koji je decenijama pre toga bio fokusiran samo na posao. Ona se, s druge strane, potpuno zapustila.

 

Iako je njihov brak izgledao kao da u njemu cvetaju ruže, nakon Merdokovog iznenadnog zahteva za razvodom - njen mir se pretvorio u pakao. On je stariji od Džeri čak 25 godina, a čim je napunio 90 - odlučio je da je zameni mlađim modelom. 

Ostavio je preko poruke

On joj je preko telefona saopštio da želi razvod braka, a preko noći, život slavne manekenke je ponovo postao predmet interesovanja javnosti. 

- Džeri, nažalost, odlučio sam da okončam naš brak. Svakako smo se lepo proveli, ali imam puno posla. Moj njujorški advokat će odmah kontaktirati tvog, stajalo je u poruci koju je milijarder poslao Džeri. 

 

Bila je veoma iznenađena jer se nikada nije svađala sa Rupertom. Ali, navodno joj je naredio da u roku od 30 dana iseli svoje stvari i da pokaže račune kojima dokazuje da stvari koje uzima zaista pripadaju njoj.

 

Naime, danas Rupert Merdok ima 93 godine i skoro je verio Elenu Žukovu (67). To bi značilo da će po 5. put da stane na ludi kamen, međutim, njegov ljubavni život je toliko nestabilan - kao da je tek zakoračio u mladost. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)