STANJE POVREĐENIH NEPOZNATO: Teška saobraćajna nesreća kod Mladenovca!

Autor:

Vesti

08.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje povređenih nije poznato

STANJE POVREĐENIH NEPOZNATO: Teška saobraćajna nesreća kod Mladenovca!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić


Večeras oko 21 čas, kod Mladenovca, dogodila se teška saobraćajna nezgoda koja je rezultirala povređivanjem više osoba. Prema informacijama sa stranice "Mladenovac danas", u udesu su učestvovali traktor i putničko vozilo.

Sumnja se na preveliku brzinu i uticaj alkohola



Prema izveštaju, putničko vozilo se kretalo prevelikom brzinom, a postoji sumnja da je vozač bio pod uticajem alkohola. Ostaci vozila i delovi motora rasuti su svuda po putu, stvarajući dodatnu opasnost po učesnike u saobraćaju. Takođe, stanje povređenih još uvek nije poznato, ostavljajući građane u neizvesnosti i zabrinutosti.

Nepoznati uzrok nezgode

Iako su detalji ove saobraćajne nesreće i dalje nepoznati, stvaraju se gužve na putu, otežavajući već ionako komplikovanu situaciju. Nadležne službe su na terenu i vrše uviđaj, dok građani Mladenovca i okolnih mesta ostaju u iščekivanju novih informacija.

Ova nezgoda još jednom ističe važnost poštovanja saobraćajnih pravila i ograničenja brzine, kao i odgovornog ponašanja za volanom. Takođe, naglašava se značaj suzdržavanja od vožnje pod uticajem alkohola, čime se direktno ugrožava sigurnost svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading