SKANDAL NA KALEMEGDANU: Dve džeparoškinje uhvaćene u akciji pljačke turista iz Azije!

Autor:

Vesti

07.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeparoškinje iz Bugarske uhvaćene u pokušaju krađe na Kalemegdanu

SKANDAL NA KALEMEGDANU: Dve džeparoškinje uhvaćene u akciji pljačke turista iz Azije!

Foto: Shutterstock


Danas su na Kalemegdanu uhvaćene dve džeparoškinje koje već neko vreme operišu na ovom turističkom mestu. Ovoga puta, njihova meta su bili turisti iz Azije. Prema navodima, ove devojke su poreklom iz Bugarske i već su poznate policiji, ali i dalje uspevaju da operišu zbog nedostatka kontrole na turističkim mestima.

Redovne na tvrđavi

Prema informacijama, ove dve džeparoškinje su već redovne na tvrđavi i Kalemegdanu, gde su uhvaćene u "radnoj akciji" prilikom pokušaja krađe turistima iz Azije. Njihov dosadašnji modus operandi je bio usmeren ka turistima, a ovaj put su zatečene u pokušaju krađe u crkvi Svetog Save.


"Dve džeparoškinje koje su već redovne na tvrđavi i Kalemegdanu danas opet u "radnoj akciji" uhvaćene u pokušaju da odžepare turiste iz Azije te snimljene i upozorene da nisu dobrodošle, priča se da su iz Bugarske i da su poznate policiji al i dalje su operativne jer izostaje kontrola na turističkim mestima. Juče su druge dve uhvaćene na delu u crkvi Svetog Save.", piše na stranici Moj Beograd.
 



Upozorenje od strane prolaznika

Video snimak koji je zabeležio jedan prolaznik pokazuje trenutak kada su dve devojke smeđe kose, obučene gotovo identično, upozorene od strane prolaznika da nisu dobrodošle na ovom mestu. Prolaznik je jasno izrazio svoje nezadovoljstvo njihovim prisustvom na Kalemegdanu, postavljajući im pitanje da li žele da se sele iz Beograda.

Ovim događajem se ponovo otvara pitanje bezbednosti turista na popularnim turističkim destinacijama u Beogradu i potrebe za efikasnijom kontrolom i zaštitom od džeparoša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading