KRAĐE PO BEOGRADU ŠOKIRALE JAVNOST: Neko se ozbiljno nameračio na BMW

Autor:

Vesti

15.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luksuzni BMW automobili ostali bez točkova na Novom Beogradu

KRAĐE PO BEOGRADU ŠOKIRALE JAVNOST: Neko se ozbiljno nameračio na BMW

Foto: youtube.com/printscreen


U proteklim danima, na dve različite lokacije u novobeogradskim blokovima, dogodile su se krađe točkova sa luksuznih BMW automobila. Fotografije ovih neobičnih događaja brzo su se proširile društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije među građanima. Mnogi su se setili devedesetih godina, ali su shvatili da se ipak radi o savremenoj realnosti.

Krađa u Bloku 28 i Bloku 45

Prva krađa točkova dogodila se u Bloku 28, na uglu Ulice Milutina Milankovića i Španskih boraca, a zatim je isti scenario zabeležen i u Bloku 45. U oba slučaja, vlasnici luksuznih automobila suočili su se sa neprijatnim iznenađenjem kada su uočili da im nedostaju točkovi. Fotografije ovih scena brzo su se proširile društvenim mrežama, uz različite komentare i reakcije građana.




Jedan od komentara na društvenim mrežama izražava sumnju da je neko možda menjao diskove, ali istovremeno izražava strepnju da su se "devedesete vratile u blokove". Još jedan komentar ističe da je možda najbolje voziti jeftiniji automobil kako bi se izbegle ovakve situacije, ukazujući na problem oštećenja i krađa na luksuznim vozilima.

Od krađa do statistike

Iz MUP-a su odgovorili na pitanja o učestalosti krađa točkova sa skupocenih automobila. Prema njihovim informacijama, od početka 2024. godine prijavljeno je devet krađa točkova na području Policijske uprave Beograd, od kojih su tri zabeležene na Novom Beogradu. Postoji uverenje da se točkovi skupljih automobila najčešće kradu zbog svoje vrednosti, ali da postoje slučajevi kada su meta i vozila manje vrednosti.


Policija ističe da je krađa točkova zbog njihove vrednosti i moguće prodaje glavni motiv iza ovakvih dela. Kao mera zaštite, preporučuju upotrebu sigurnosnih šrafova ili alarma kako bi se umanjila verovatnoća ovakvih incidenata.

Uz povećanu pažnju javnosti i reakcije nadležnih organa, nadamo se da će se ovakve neugodne situacije smanjiti, a vlasnici luksuznih automobila moći će da se osećaju sigurnije na ulicama Novog Beograda.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading