(FOTO) ZVERI I HOSTESE OSTAVLJAJU BEZ DAHA: Premijerni automobili blistaju na Sajmu automobila

Autor:

Vesti

25.03.2018

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko 300 izlagača predstavlja 34 automobilska brenda i sveže modele tek pristigle sa Sajma automobila u Ženevi. Čak 40 predstavljenih automobila beogradska publika nije imala prilike da vidi do sada. To je ukratko rezultat ovogodišnjeg Sajma automobila u Beogradu, koji će trajati do 28. marta.

RepublikaFoto: facebook.com/ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Ovogodišnji skup motornih vozila na beogradskom sajmu ostaće upamćen po neverovatnim modelima, prelepim devojkama i glamuru koji pružaju samo najveće svetske metropole

Više stotina hiljada posetilaca koji se ove godine odluče da obiđu sajam u toku beogradskog auto-praznika moći će da vide širok spektar automobila, od onih pristupačnih za potencijalne kupce, do "zveri" i premijum brendova kojima prosečni potrošači u Srbiji mogu samo da se dive. Prisutne su i prelepe hostese koje su, kao i svake godine, tu da dodatno ulepšaju doživljaj.

Ukoliko niste u mogućnosti da ove godine svratite do sajma i vidite šta svetski proizvođači imaju u ponudi, Srpski telegraf za vas izdvaja nekoliko premijera koje su ove godine predstavljene beogradskoj publici.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading